Hand Vorige pagina


Slimme ICT voor bedrijven. Dat is Speyk!

Voor de specifieke uitdagingen van bedrijven biedt Speyk slimme technologie om productiever en efficiënter te werken. Groeien en succesvol zijn.
ADVIES
SPEYK heeft de A-B-C aanpak ontwikkeld. ABC staat voor Advies, Bouw en Continuïteit. Vanuit het adviestraject volgt een juiste vertaling van de ambities uit het strategisch beleidsplan naar een ICT roadmap.
BOUW
De consultants van SPEYK bouwen aan jouw organisatie door de juiste ICT middelen in te zetten op het juiste moment, voor de juiste mensen. Zo gaat ICT voor je werken. Zoals het hoort.
CONTINUÏTEIT
SPEYK heeft een uitgebreid adoptieprogramma ontwikkeld. Ambities worden werkelijkheid. Medewerkers zijn tevreden en worden productiever. Maak jouw organisatie succesvol en blijf bij!
Vertrouwen van meer dan 500 klanten!
Vertrouwen van meer dan 500 klanten!

Hang jij al op onze Wall of Fame? Meer dan 500 klanten vertrouwen in SPEYK als dé ICT kennispartner voor bedrijven. Lees de verhalen van klanten over hun samenwerking met SPEYK.
BUSINESS DOELEN BEREIKEN
BUSINESS DOELEN BEREIKEN

Het gespecialiseerde team van SPEYK biedt organisaties advies in hoe zij hun business doelen kunnen bereiken, sterk te staan tegenover concurrenten en medewerkers zo productief en efficiënt mogelijk te laten werken. Dit alles met behulp van slimme ICT.
Slimme samenwerking = goede dienstverlening
Slimme samenwerking = goede dienstverlening

SPEYK werkt samen met meerdere partners op het gebied van ICT, telefonie en dienstverlening. Alleen door goede samenwerking kan SPEYK jouw bedrijfsdoelen waarmaken. Investeren in kennis en samenwerking.
De complete online werkplek: DigiKantoor365
De complete online werkplek: DigiKantoor365

Meer dan 40.000 mensen maken gebruik van DigiKantoor365 en DigiPlein365, de productiviteitsdienst voor bedrijven en het onderwijs. Werk met overzicht, eenvoud en gemak op basis van Office 365.
SPEYK ISO 27001 gecertificeerd
SPEYK ISO 27001 gecertificeerd

Met ISO 27001 bewijst SPEYK dat zij een organisatie is die haar systemen gecertificeerd heeft op het gebied van informatiebeveiliging. Met dit certificaat toont zij aan dat zij de nodige voorzorgsmaatregelen heeft genomen.
Ransomware voorkomen
Ransomware voorkomen

Helaas blijft het voorkomen dat bedrijven en organisaties worden geraakt door ransomware. Door het aanklikken of openen van besmette content kan een systeem of netwerk al geraakt zijn. Een aantal tips waarmee jij je kunt beschermen tegen aanvallen van ransomware.
TOP SUPPORT
TOP SUPPORT

SPEYK is direct bereikbaar wanneer er vragen of problemen zijn. En problemen vinden niet alleen tijdens kantoortijden plaats. De supportdesk van SPEYK is zes dagen per week bereikbaar, van 07:30 tot 21:00. Dit geldt voor alle diensten. 24/7 support is ook mogelijk.
Team van ICT experts
Team van ICT experts

Met meer dan 15 jaar ervaring in ICT kan SPEYK jouw organisatie het beste ondersteunen en adviseren. Wij stellen ons team graag aan je voor.

Wist je dat?:


  • SPEYK met meer dan 12 organisaties samenwerkt (waaronder Microsoft) en jou daardoor de beste en meest complete oplossingen kan bieden.

  • Regelmatig events organiseert om jouw kennis uit te breiden van bestaande en nieuwe technologie?

  • SPEYK met Connectivity & Voice ook telefonie en verbindingen levert?

  • De supportdesk van SPEYK gemiddeld een 7,8 krijgt als waardering van klanten?

  • Specifieke trainingen organiseert voor experts, medewerkers en eindgebruikers?