Het normenkader IBP FO is een richtlijn voor scholen met als doel om de informatiebeveiliging te verbeteren. Wat betekent dit voor jou? En niet geheel onbelangrijk, wat moet je ermee? Dat vertellen Karen en Olaf je in de eerste aflevering van de podcastreeks normenkader.

PODCASTREEKS NORMENKADER

SPEYK-ers Karen en Olaf gingen om tafel. Niet om te keuvelen, maar om het over een relevant en actueel onderwerp te hebben, namelijk normenkader IBP FO. In drie afleveringen vertellen deze experts je alles wat je er over moet weten.

🎙️ Aflevering #1: Wat is het? En nog belangrijker: wat moet je ermee?

🎙️ Aflevering #2: Wat moet je doen om te starten met het normenkader? En wat komt er allemaal bij kijken?

🎙️ Aflevering #3: Wanneer stopt het?!

In korte afleveringen van maximaal 20 minuten nemen Karen en Olaf je aan de hand mee. Ook de prangende vraag ‘wanneer stopt het?’ komt uiteraard aan bod. Door het normenkader uitgebreid maar in begrijpbare taal te bespreken, weet je wat je moet verwachten én wat je moet doen. 

IK HEB DE PODCAST GELUISTERD, WAT DOE IK NU? 

Uiteraard mag je wachten op de aankomende twee afleveringen. Maar begin liever nu dan morgen! Duik bijvoorbeeld de diepte in door meer te lezen het normenkader. Of zet direct de eerste stap en vraag een gratis startgesprek aan en neem samen met ons grip en regie op het normenkader. 

DUIK DE DIEPTE IN

Wil je na het luisteren meer weten over het normenkader IBP FO? Lees dan onderstaande artikelen. Over hoe het normenkader bijdraagt aan veilig digitaal onderwijs. En wat het verschil is tussen het normenkader IBP FO en NIS2.

DIRECT AAN DE SLAG

Ben jij klaar voor het Normenkader? Neem dan met ons de eerste stappen en vraag een gratis startgesprek aan. Samen zorgen we voor regie en grip op het Normenkader.

0
0
0
0
1